Táto webová stránka používa cookies na zlepšenie naších služieb. Pokračovaním prehliadania našej stránky predpokladáme, že s ich používaním súhlasíte.

Caravans

Een caravan huren is ideaal als je van kamperen houdt, maar niet graag met een caravan of aanhanger achter de auto wilt rijden. Op deze wijze is de reis zeker enkele uren korter, het benzineverbruik is lager (goed nieuws voor beurs en milieu) en je komt sneller en dus fitter op de plaats van bestemming. En als je arriveert, hoef je helemaal NIETS op te bouwen ..... en je kan  gelijk heerlijk ontspannen.

We hebben 2 mooie mogelijkheden voor je:

Deze retro-achtige caravan van het bekende Belgische merk Constructam is geschikt voor 2 tot 4 personen staat op een prachtig plekje voor je klaar! Deze is te huur van 1 mei tot 1 oktober en voorzien van een heerlijk ruime veranda en een authentiek buitenkeukentje. Je hebt prachtig uitzicht over de omringende heuvels.....

caravan1 1

Aan alles is gedacht, de caravan is kompleet “tot en met de wasknijpers“ ingericht.... je hoeft alleen je persoonlijke kleding en handdoeken (keuken en badtextiel) maar in te pakken, en kunt gelijk vertrekken voor een heerlijke vakantie! De comfortabele overkapping zorgt voor een aangenaam verblijf. De zijkanten zijn evt. af te sluiten met een zeil/rolsysteem, tegen inregenen of harde wind.

caravan1 2

caravan1 3caravan1 4

 

 

 

 

 

 

Op de veranda is het heerlijk toeven. Het buitenkeukentje is voorzien van een 3-pits gastoestel en een kleine gootsteen met watertoevoer. Verder een koelkastje, waterkoker en koffiezetapparaat. De voorraadbakken onder het aanrechtje zijn ideaal voor het opbergen van je boodschappen of het speelgoed van de kids.   

caravan1 5a

De caravan is voorzien van 2 zitjes, waarvan er 1 permanent als 2-persoons bed fungeert. Het 2e zitje bij de ingang, kan zowel als zitplaats voor 4 of als bed voor 2 kinderen (of 1 volwassene) fungeren. De caravan is verder volledig uitgerust met o.a. (retro) campingservies, bestek, pannen, bezem, wasrek, e.d. Je hebt ook in de caravan nog eens 3 gaspitten ter beschikking om te koken, evenals een gootsteentje met watertoevoer. Dekbed/kussens en beddegoed voor het 2-persoonsbed is ook aanwezig. Gelieve zelf zorg te dragen voor slaapzakken en kussens voor de kids. Ook is het mogelijk dat we een stevige 2 tot 3 persoons tent bijplaatsen (tegen meerprijs), zodat er ook „buiten“ geslapen kan worden. De verhuurperiode van de caravan is in de maanden juli en augustus in principe van zaterdag (15.00) tot zaterdag (10.00). 

caravan1 7acaravan1 6

In mei, juni en september hanteren we aangepaste laagseizoen-prijzen, en kun je ook per nacht boeken (min. 3 nachten in het weekend, min. 2 nachten door-de-week). 

caravan1 8

Zie je het al voor je?     :) 

 

Mogelijkheid 2:

Deze gezellige KIP tour-caravan is in principe geschikt voor 2 personen en te huur van 1 mei tot 1 oktober. De caravan staat niet op een vaste plek, maar steeds op wisselende plaatsen op de camping. Wél steeds met prachtig uitzicht ...  :)

caravan2 1

De knusse caravan heeft een kopkeuken met een 3 pits gastoestel en koelkastje, een badkamertje (zonder wc), een ruim bed en een flinke voortent met grondzeil (niet op foto). Deze caravan is huishoudelijk wél voor 4 personen ingericht (bestek, borden, stoelen ect.) en door het bijhuren van een bijzettent (tegen meerprijs) kun je evt. verblijven met 4 personen. 

caravan2 2

De zijkanten en voorkant van de voortent kunnen worden opgerold, en zowel de voorkant als zijkant kan gebruikt worden als deur/ingang. 

caravan2 4caravan2 3

Dekbed/kussens en beddegoed voor het 2-persoonsbed is aanwezig. De verhuurperiode van de caravan is in de maanden juli en augustus in principe van zaterdag (15.00) tot zaterdag (10.00).

caravan2 5

In mei, juni en september hanteren we aangepaste laagseizoen-prijzen, en kun je ook per nacht boeken (minimaal 2 nachten door-de-week, min. 3 nachten in het weekend). 

Prijzen  

Is dit écht iets voor jouNeem contact met ons op via het nieuwe contactformulier!