This website uses cookies to make sure that you experience this website the best possible way. By continuing to browse this website, we expect that you agree to that.

Vakantiewoning

De gezellige en persoonlijk ingerichte vakantiewoning (totaal 70m2) is in Slowaakse boerenland stijl, met ruime eetkeuken en gezellige woonkamer, en gelegen in een deel van de woonboerderij. Authentiek Slowaakse details zoals de dubbele ramen en houten plafonds zorgen voor een aangename sfeer. de woning is geschikt voor 2 tot 6 personen.

app eetkamer

Vanuit de gang kom je in de eetkeuken, met ochtendzon en uitzicht op de bloemen en groentetuin. Gemetseld houtgestookt fornuis voor koken en verwarmen. Keukentje met koelkast, aanrecht, gasfornuis, koffiezetter, magnetron en broodbakmachine. Uitzicht op de toppen van de Lage Tatra.

app keuken

app woonkamer

De gezellige en lichte woonkamer kijkt uit op de oude schuur en is voorzien van houtkachel, TV (schotelantenne met NL-zenders) stereo- DVD- en video-apparatuur, films/video’s, leesboeken, informatieklapper van de omgeving en diverse gezelschapsspelletjes.

app badkamer

app keuken_2

De geheel nieuwe badkamer is voorzien van wasbak, toilet en dousche. Er zijn 2 slaapkamers en in de woonkamer een slaapbank voor 2 personen. (de bedden kunnen uit elkaar gezet worden indien nodig. 1 slaapkamer is standaard voorzien van 2 persoons dekbed, indien 2x1 pers. gewenst graag even doorgeven. Je hebt verder de beschikking over een eigen zitje/terras vlakbij de kruidentuin.

De vakantiewoning is volledig ingericht, er is alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Je hoeft alleen eigen badtextiel mee te nemen. (deze zijn ook evt. bij ons te huur)

In de vakantiewoning heb je de beschikking over gratis draadloos Wi-Fi internet.

app detail_vakwoning_2app detail_vakwoning_1

app slaapkamer

Je kan deze ruime vakantiewoning ook ihet laagseizoen huren per nacht (minimaal 3 nachten) of per volle week met 10% korting. 2e volle week met 10% extra korting. 

Prijzen

 Is dit écht iets voor jouNeem contact met ons op via het nieuwe contactformulier!