We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Archief SVR-Beurzen

2015/2016/2017/2018: De SVR Beurzen waren ieder jaar weer erg leuk. Altijd ook weer gezellige momenten met de vele bekenden/gasten/vrienden die ons kwamen opzoeken, en natuurlijk hebben we veel, veel folders uitgedeeld aan nieuwe gasten. Dus we gaan gewoon door met het promoten van het mooie Slowakije en onze camping in het bijzonder, zodat vele oude en nieuwe gasten kunnen komen meegenieten van ons mooie plekje en het heerlijke landleven in hartje Slowakije ....... :)   kom je ook eens naar de beurs?

beurs 2015

2014: De SVR-beurzen van 2014 waren weer druk bezocht. Plaatsen waren Groningen, Apeldoorn en Gorinchem. Op de laatstgenoemde stond onze Mick samen met Antoon, een goede vriend en SK-kenner. De stand is dit 3e jaar uitgebreid met een rustiek "spandoek" voor op tafel, we hadden dit al vorig jaar, maar Dion heeft het nu in een prachtig houten frame gespannen. Dit heeft precies de maat van de gehuurde tafel en wordt met lijmklemmen vastgezet aan de achterkant. Dit geheel blijkt helemaal prima te zijn, de afronding van het geheel, ........... "niets meer aan doen" ...........en dat doen we dus vanaf 2014 ook niet meer :) 

publicaties beurs 2014 2

beurs 2014 1

2013: De eerste rolbanner bleek heel praktisch, dus voor dit jaar hebben we een tweede mooie rolbanner van onze camping laten maken. Welkom in Slowakije! Rechts op de foto. Het kleine bannertje voor aan de tafel met touwtjes en wasknijpers .... 

beurs 2013

2012: Foto van de stand in 2012, toen we voor het eerst op de SVR beurzen stonden.... (opbouwen van álleen de rechter wand duurde meer dan een uur, gezien deze geheel uit losse fotootjes bestond, die met speldjes op de plek moesten worden gezet .... TER PLEKKE ..... maar wel héél mooi, en we waren tevreden met het resultaat. Met dank aan Marco die ons een inklapbaar wandje wilde lenen en ons oma-buurvrouwtje van wie ik een zelfgeborduurd tafelkleed mocht lenen!

beurs januari 2012 61