We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Gastenboek / Reviews

Links naar online beoordelingen/meningen/reviews: (hier kun je ook jou mening toevoegen...)

ACSI eurocampings

Tripadvisor

www.booking.com (beoordelingen van de verhuurfaciliteiten)

Zoover

Campingo

Campingmening 

Logo camping.info

 
 

Enkele reviews uit ons handgeschreven gastenboek:

Je verslapen op de dag dat je van plan bent te vertrekken, dat moet wel Freudiaans zijn. De drang om te blijven is dan ook groot. Het glooiend landschap, de boeren aan het werk op het land, de stilte en dan ‘s avonds bij het kampvuur met een glas wijn kijken naar die onmetelijke sterrenpracht! De Slowaken moeten zich vergist hebben, het Slovensky Raj-het Slowaaks Paradijs, ligt hier!! We genoten van het uitzicht, de warmte en boeken. Waar kun je nu lezen en af en toe een pruim of appel plukken uit de boom boven je? Zelfs appels en pruimen eten zonder allergische reaktie?! Kortom het Slowaaks Paradijs. De week dat we hier verbleven, ervaarden we als te gast zijn. Géén campinggevoel, maar toestemming hebben bij lieve mensen in hun boomgaard te staan. Een ding is zeker: we komen terug! Voor de vlinderaars onder u: Icarusblauwtje, Bruin Blauwtje, Tijmblauwtje, Staartblauwtje, Wikkeblauwtje, Kleine Parelmoer, roodstreephooibeestje, koniginnepage. En dat allemaal nog in september........stel je juni eens voor...... Lieve groet, Ton en Jan-Cees.

Wat was het heerlijk om ruim een week ons thuis te voelen op jullie fijne camping en te genieten van de prachtige omgeving! Bedankt voor jullie gastvrijheid en zorgzaamheid! Zeker voor herhaling vatbaar. Stef en Rinie.

Ongelooflijk fijne camping en we hebben geweldig genoten deze 1,5 week dat we hier waren. Jullie hebben echt een pracht camping opgezet op een mooie en fijne manier. Het geheel is supergezellig en ’s avonds bij het kampvuur is het heerlijk. Het land en de omgeving is natuurlijk adembenemend en boven alle verwachtingen uit gestegen. Ook heel erg bedankt voor alle hulp die plotseling even nodig was en natuurlijk voor alle gastvrijheid. Dit is zeker een plek waar we willen terugkomen. Bedankt voor alles, Jaap en Eberdine.

We hebben genoten van onze vakantie, wat is hier veel te zien en te beleven. Voor het eerst in Slowakije, een mooi groen land met mooie uitzichten, bos, etc. Vele soorten dieren. Een prachtige camping met leuke gasten en je hoeft maar „iets“ te vragen en het is voor elkaar. Het gezamenlijke kampvuur waar veel verhalen verteld zijn. Het pure gemoedelijke, blijf het zo houden, het ga jullie goed. Andries en Bettie.

Wat een gemoedelijk en rustgevende camping. Dat was genieten van begin tot eind. Bedankt voor de hartelijke ontvangst, wij vertellen het zeker verder. Alain en Marlies.

Bijna een week hebben we hier gestaan. Wat een rust, een erg mooi plekje! Heerlijk gezwommen, gewandeld, niets gedaan en genoten van de kinderen die druk bezig waren met alle dieren. Dan de kampvuren en de oneindige sterrenhemel, geweldig! We hebben veel gezien maar zeker nog niet alles, ... reden om nog eens weer te komen. Bedankt voor de gastvrijheid en veel succes met jullie prachtige camping! Ilse en Wouter, Ruben, Sophie, Marleen.