Aanbiedingen en Acties

Hier vind je al onze speciale aanbiedingen, tips en eventuele vacatures/vrijwilligerswerk.

Mooie aanbieding voor kampeerders die een geldige SVR pas kunnen overleggen: verblijf in het laagseizoen met 2 personen, caravan-auto-stroom voor €16,- per nacht. 

We hebben in het voor en naseizoen nóg ruimer de tijd voor onze gasten, bijvoorbeeld om hen naar een mooi beginpunt van een meerdaagse wandeling te brengen, en hen daarna weer op te halen.

Ook samen met de gasten op een uitje, of diverse dingen voor je regelen. In april, mei en september is het lekker rustig op de camping, met aangepaste prijzen, reden te meer om dan eens zo'n heerlijk weekje (of 2) te komen genieten.... De onderstaande arrangementen zijn qua prijs inclusief het verblijf in de vakantiewoning. Het zijn eigenlijk maar "voorzetjes", we kunnen ook een op maat gemaakt weekprogramma voor jou en je club/groep/ familie/vrienden samenstellen! In combinatie met de boeren logeerkamer kunnen we het hele jaar door een groep tot 10-12 personen huisvesten. Ideaal voor een speciale gelegenheid!

Natuurlijk kun je ook met je eigen kampeermiddel bij ons verblijven, en dan individueel (of bijvoorbeeld met een bevriend echtpaar?) gebruik maken van onderstaande dagprogramma-ideetjes ......... Vraag ons naar de aangepaste prijs!

In 2016 heb je de keuze uit de volgende arrangementen (prijzen i de dokumenten zijn helaas NIET actueel, hier wordt aan gewerkt!!):

Wandel-Actief-Week; individueel te doen in de maand mei of september, op aanvraag ook voor kleine groepen.

Slowaakse Skiweek; mogelijk in januari, februari en maart.

échte Mannenweek; in febr./mrt./apr. en sept./okt.  Verzamel je vrienden, broers of team en kom langs!

Damesweekje; een gezellig weekje in april, mei of september. Kom gerust met al je (schoon)zussen genieten!

Voorjaarsvakantie; een aanbiedingsweek met leuke uitjes. Geldig in februari en maart.

Paas- of meivakantie; Mooie aanbiedingsweek voor april of mei. Mét ontbijtjes, laat je verrassen, hmmmm! 

 

Vrijwilligers gezocht!

Wij zoeken elk voor- en najaar enthousiaste vrijwilligers of vrijwilligersechtparen die kunnen meehelpen met alle voorkomende werkzaamheden op de boerderij en camping. Inmiddels zijn er enkele terugkerende helpers, maar hulp is altijd nog gezocht en van harte welkom in de maanden april/mei/juni en september/oktober. Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld onderhoud van de bloemen/kruiden/groentetuin, maai- en snoeiwerk, schapen verweiden, likeuren en jams maken, appelmoes, augurken, hooi binnenhalen, (technische) onderhoudsklusjes, electra, timmer- schuur- en verfwerk; We zoeken eigenlijk een stel extra handen die ons met ons dagelijkse werk mee kunnen helpen. Het werk passen we zo veel mogelijk aan aan ieders specifieke talenten...  Géén sanitair-poetswerk!  Als je met 2 personen van 9 tot 1 meehelpt, is de staanplaats met 10A stroom, Wifi én prachtig uitzicht gratis, het weekend is vrij en we gaan op een uniek gezamenlijk Slowaaks uitje. Verblijf min. 2 weken, liever wat langer.... :)  Er blijft dus veel tijd over om de geweldig mooie omgeving te gaan ontdekken. Zo kun je heerlijk eens het Slowaakse landleven met ons meebeleven en ervaren hoe het is om hier in deze prachtige omgeving te wonen en te werken ..........  

Voor jeugdige enthousiaste helpers, die eens een tijdje "er tussenuit willen" en graag een tijdje ongecompliceerd landelijk willen wonen, lekker werken in de buitenlucht ..... wij kunnen de hulp goed gebruiken, je leert hier veel over eenvoudig/basic leven en zeker in het voorjaar kan je op deze manier goed proeven aan het Slowaakse landleven! In dat geval werk je zo`n 6,5 uur per dag, en is ook het weekend grotendeels vrij om de omgeving te gaan ontdekken. Als je geen eigen kampeermiddel hebt (dat mag ook) kun je gratis verblijven in onze vrijwilligerscaravan, die van al het nodige is voorzien...... deze kan al nodig worden gedeeld; er is plek voor 2 personen. Tevens vegoeding voor dagelijks eten/drinken. Zoals gezegd, ídeaal als je eens iets totaal anders wil, weg van het gehaaste en volgeplande bestaan in Nederland!  Want reken maar dat het leven hier langzamer en een stuk relaxter is! ...........Heerlijk dagelijks in de buitenlucht bezig zijn met de dieren en planten............en je bent weer helemaal jezelf!  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we horen graag iets van je!