We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Prijzen Verhuur 2020

Verhuur van alle verhuurfaciliteiten gaat in het hoogseizoen(juli/augustus) per volle week, van zaterdag 15.00 uur tot zaterdag 10.00 uur. Alleen de boeren logeerkamer kan in het hoogseizoen per nacht worden geboekt. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in onze verhuurfaciliteiten.

In het laagseizoen en in de winter kun je een kort verblijf in de vakantiewoning direct boeken via Booking.com

Let op: Alle huurprijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Deze wordt ter plekke met je afgerekend.De toeristenbelasting is voor de inpandige verhuur (vakantiewoning en kamer) € 1,- p.p/p.n. en voor de buiten-verhuur op de camping € 0,40 p.p./p.n. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prijzen vakantiewoning, het gehele jaar beschikbaar:

Prijs hoogseizoen per week:

€ 450,- tot 4 personen (standaard 1 slaapkamer + bedbank voor 2. Extra slaapkamer + € 50,-)  

€ 575,- tot 6 personen (2 slaapkamers + bedbank)

Ideaal als je geen echte kampeerder bent, maar wel wil genieten van de sfeer en kontakten op de camping. Ervaar de gezelligheid op het terras of bij het kampvuur en de kids hebben buiten veel ruimte en kunnen vakantievriendjes maken! Luxe kamperen noemen we dat .... 

Prijs laagseizoen per week:

€ 355,- per week tot 2 personen (extra slaapkamer + € 45,-)
€ 405,- per week tot 4 personen (extra slaapkamer + € 45,-)
€ 530,- per week tot 6 personen          

Een kort verblijf in de vakantiewoning (enkele nachten of een lang weekend) kun je direct boeken via Booking.com hier vindt je ook de prijzen voor een verblijf op feestdagen (min. verblijf 3 nachten)

Handdoekenpakket € 3,50 per persoon (2 handdoeken en washandje). 

Voor informatie en/of beschikbaarheid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of kijk en boek direct via Booking.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prijzen boeren logeerkamer, het gehele jaar beschikbaar: 

Prijzen zomerseizoen, 15 mei t/m 15 september:

€ 25,- per nacht tot 2 personen 
€ 37,- per nacht tot 4 personen

Prijzen winterseizoen, 16 september t/m 14 mei:

€ 31,- per nacht tot 2 personen 
€ 47,- per nacht tot 4 personen

Prijzen gelden bij een verblijf van 2 of meer nachten. Toeslag voor 1 overnachting resp. + € 10,- / € 15,-. Ideaal als je je tent de dag voor vertrek droog wil inpakken! Handdoekenpakket € 3,50 per persoon (2 handdoeken en washandje) Bij verhuur vanaf  4 dagen is de normale vooruitbetaling vereist, zie beneden. De naastgelegen keuken en de badkamer worden van 15 april tot uiterlijk 1 november gedeeld met andere (camping)gasten. In de overige maanden heb je deze privé ter beschikking. Verwarming op houtgestookte kachel/fornuis. Winterprijzen zijn inclusief stookhout.

Een kort verblijf in de logeerkamer (enkele nachten of een lang weekend) kun je makkelijk direct boeken via Booking.com hier vindt je ook de prijzen voor een verblijf op feestdagen (min. verblijf 3 nachten)

Voor informatie en/of beschikbaarheid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of kijk en boek direct via Booking.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prijzen caravans voor 2 of 4 personen, te huur per volle week, beschikbaar van 1 mei tot 1 oktober:

Constructam: Retro-achtige caravan met flinke veranda, geschikt voor 1-4 personen (2 maal  2 persoons bed). Prijs in hoogseizoen € 375,- per week. Laagseizoen  € 325,- per week of € 50,- per nacht (minimaal 2 nachten). Voor de kids is het erg leuk om een stevige 2 tot 3 persoons katoenen tent (De Waard Zilverplevier of De Waard Kleine Burgemeester, beide met vast kuipzeil) bij te plaatsen. Bijzettent incl. 2 matrassen of luchtbedden en onderlakens (kussen en slaapzak svp zelf meebrengen) € 55,- per week. Een zelf meegebrachte tent bijplaatsen kan tegen het normale campingtarief (€ 21,- per week).

TIP: In het laagseizoen bieden we een LANG-weekend aan voor € 115,- (3 dagen, 2 nachten, van vrijdag 12.00 tot zondagavond 20.00 uur). LANG-weekend is alleen mogelijk in het laagseizoen!  (een verblijf rondom de weekends 1 en 8 mei is alleen te boeken via Booking.com) 

Kip-caravan: 2 persoons caravan met flinke voortent, prijs in hoogseizoen €295,- per week. Laagseizoen  € 255,- per week of € 40- per nacht (minimaal 2 nachten). Deze caravan is wel ingericht voor 4 personen qua bestek/borden/stoelen e.d. en het is mogelijk een stevige bijzettent te huren voor de kids (zie verderop).

TIP: In het laagseizoen bieden we een LANG-weekend aan voor € 95,- (3 dagen, 2 nachten, van vrijdag 12.00 tot zondagavond 20.00 uur). LANG-weekend is alleen mogelijk in het laagseizoen! (een verblijf rondom de weekends 1 en 8 mei is alleen te boeken via Booking.com)

De huurcaravans graag bezemschoon achterlaten. 

Voor informatie en/of beschikbaarheid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prijzen piramidetent Joško of Janko voor 4 personen, te huur per volle week, beschikbaar van eind juni tot eind augustus: 

Prijs per week € 360,- Het is mogelijk om voor de kids een eigen tent bij te plaatsen. Stormvaste 2 tot 3 persoons katoenen tent (De Waard Zilverplevier of De Waard Kleine Burgemeester, met vast kuipzeil) incl. 2 matrassen of luchtbedden en onderlakens (kussen en slaapzak svp zelf meebrengen) € 55,- per week. Een zelf meegebrachte tent bijplaatsen kan tegen het normale campingtarief (€ 21,- per week). +

De tenten graag bezemschoon achterlaten.

Voor informatie en/of beschikbaarheid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reserveringswoorwaarden:  Reserveren van een verhuurobject gaat als volgt:

Gelieve ons te Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de gewenste data nog vrij zijn. We sturen je dan ook alle benodigde betaalgegevens toe. Je boeking is definitief door de aanbetaling van 50% van het totaalbedrag inclusief een borg van € 50,--. Het restantbedrag en de toeristenbelasting kan ter plekke worden voldaan. Dat kan contant of via internetbankieren. De borg wordt na vertrek via de bank geretourneerd (indien na schoonmaak alles in orde blijkt te zijn). De huurder is aansprakelijk voor schade toegebracht aan de huurfaciliteit, inrichting/inboedel of inventaris. Evt. schade dient gemeld te worden voor vertrek, en zal verrekend worden met de borg.  Ook het niet netjes achterlaten van het verhuurobject kan met deze borg worden verrekend! Tenten en caravans dienen "bezemschoon" te worden achtergelaten, de vakantiewoning "stofzuigerschoon". Alle verhuurobjecten dienen te worden achtergelaten met droog, schoon keukengerei, opgeruimd in de kastjes, een schoon en leeg aanrechtblad, en lege prullebakken. Wij gaan er vanuit dat de huurder met respect en zorg omgaat met de verhuurfaciliteit en de inventaris.

Alle huurprijzen zijn exclusief toeristenbelasting! Deze kun je ter plekke voldoen. De toeristenbelasting is voor de inpandige verhuur (vakantiewoning en kamer) € 1,- p.p/p.n. en voor de buiten-verhuur op de camping (tenten en caravans) € 0,40 p.p./p.n. voor personen vanaf 4 jaar. Roken en huisdieren (ook de onze!) zijn niet toegestaan in onze verhuurfaciliteiten.

Let op: De volledige aanbetaling kan bij een annulering helaas niet worden geretourneerd. Gelieve hiervoor zelf evt. een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Voor het reserveren van een kampeerplek, zie prijzen camping