We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Prijzen Camping 2020

 Prijzen per overnachting:

  Per persoon 

€ 4,00 

  Kinderen 4-11  

€ 3,00 

  Kinderen 0-4 

€ 1,00 

  Tent (1-4 pers) <10m2

€ 3,00 

  Familietent (>10m2 of > 4 pers.)

€ 4,50 

  Caravan / Vouwwagen

€ 4,50 

  Auto

€ 2,50 

  Camper / kampeermiddel met daktent

€ 7,00 

  Motor

€ 2,00 

  Huisdier

€ 1,00 

  Toeristenbelasting camping (vanaf 4 jaar)

€ 0,40 

  Stroomaansluiting (10A)

€ 3,75 

  Was draaien incl. wasmiddel

€ 3,25 

  WIFI

 gratis 

Een snelle indicatieprijs (prijs per nacht, exclusief toeristenbelasting):

2 personen, auto met caravan of familietent, stroom € 18,75

2 personen, camper, WIFI € 15,-- ( + stroom € 18,75). Campers > 3500 kilo en/of dubbelassers kunnen helaas niet bij ons verblijven.

2 personen, 2 kinderen tot 12, auto, caravan of familietent, WIFI € 21,-- (+ stroom € 24,75).

1 persoon met motor en tent € 9,-- 

In de maanden april, mei, juni en september geven wij een mooie korting op de overnachtingen op vertoon van een geldige ledenpas van SVR. Verblijf voor 2 personen met kampeermiddel én stroom (excl. tax) kost dan € 16,00 per nacht bij een verblijf van minimaal 4 nachten. 

In het hoogseizoen svp op de dag van vertrek vóór 11.30 uitchecken (in voor- en naseizoen en in overleg is het mogelijk om op de dag van vertrek langer te blijven. Dit kan tot uiterlijk 19.00 uur tegen betaling van 50% van de overnachtingsprijs)

Gasthonden dienen altijd aangelijnd te zijn, mogen geen overlast voor de andere gasten vormen en worden buiten de camping uitgelaten. In de verhuurfaciliteiten zijn huisdieren (ook de onze!) helaas niet toegestaan.

We adviseren je om voor de grote vakantie/schoolvakantie tijdig een staanplaats te reserveren, dit om evt. teleurstellingen te voorkomen.

Reserveringswoorwaarden: Reserveren van een kampeerplek gaat als volgt:

Als je de gewenste aankomst- en vertrekdatum naar ons doormailt, kunnen wij je laten weten of we in die periode een mooie plek hebben voor je. We sturen je dan de benodigde gegevens toe om een aanbetaling te doen. Door overboeking van € 25,-  (Let op: o.v.v. BEIDE ACHTERNAMEN en de AANKOMSTDATUM !!) maak je je reservering definitief, en houden wij een kampeerplek voor je vrij. Let op: dit zijn géén reserveringskosten, maar een eerste aanbetaling op het verblijf, bedoelt voor het bieden van zekerheid voor beide partijen. Als we t.z.t. met je afrekenen, wordt dit op het totaalbedrag in mindering gebracht. 

Wel is het zo, dat we bij annulering van het verblijf, deze aanbetaling niet retourneren. Bij het afrekenen van je verblijf gaan wij altijd uit van de gereserveerde periode! Ook in geval van een eventueel korter verblijf dan gereserveerd! Gelieve hier zelf evt. een annuleringsverzekering voor af te sluiten.

Komen jullie ook lekker vakantie vieren op Het Boerenhof? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we houden heel graag rekening met je/jullie komst!