We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Prijzen Camping 2020

Prijzen per nacht, aankomst vanaf 15.00 (laagseizoen 13.00) vertrek voor 12.00 uur. 

  Per persoon 12+

€ 4,00 

  Kinderen 4 t/m 11  

€ 3,00 

  Kinderen 0-3 

€ 1,00 

  Tent (1-4 pers. <10m2)

€ 3,00 

  Familietent (> 4 pers. en/of >10m2)

€ 4,50 

  Caravan / Vouwwagen

€ 4,50 

  Auto

€ 2,50 

  Camper/busje/kampeermiddel met daktent

€ 7,00 

  Motor

€ 2,00 

  Huisdier

€ 1,00 

  Toeristenbelasting camping (vanaf 4 jaar)

€ 0,40 

  Stroomaansluiting (10A)

€ 3,75 

  Was draaien incl. wasmiddel

€ 3,25 

  WIFI

 gratis 

Langer verblijven op dag van vertrek, € 10,-/plek

We adviseren je om voor de grote vakantie/schoolvakantie tijdig een kampeerplaats te reserveren, dit om evt. teleurstellingen te voorkomen.

Een snelle indicatieprijs (prijs per nacht, exclusief toeristenbelasting):

2 personen, auto met caravan of familietent, stroom, WIFI € 18,75 

2 personen, camper, WIFI € 15,-- ( + stroom € 18,75). Campers > 3500 kilo en/of dubbelassers kunnen helaas niet bij ons verblijven.

2 personen, 2 kinderen tot 12, auto, caravan of familietent, WIFI € 21,-- (+ stroom € 24,75).

1 persoon met motor en tent € 9,-- 

In de maanden april, mei, juni en september geven wij een mooie korting op de overnachtingen op vertoon van een geldige ledenpas van SVR. Verblijf voor 2 personen met kampeermiddel, goede WIFI én stroom (excl. tax) kost dan € 16,00 per nacht bij een verblijf van minimaal 3 nachten.

prijzen camping 1

GOED OM TE WETEN:

In het hoogseizoen is je kampeerplek vanaf 15.00 uur vrij voor je. Gelieve op de dag van vertrek uiterlijk om 11.00 uit te checken. (in overleg zijn uitzonderingen evt. mogelijk. Buiten het hoogseizoen is dit niet zo aan de orde, en kan je op de dag van vertrek later vertrekken of zelfs besluiten om tot het einde van de middag te blijven. Dit is met name ideaal als je een weekend komt verblijven in voor- of naseizoen. Tegen betaling van 50% van de overnachtingsprijs kan je dan op zondag tot 19.00 uur blijven).

Campers zwaarder dan 3500 kilo en dubbelassers (campers én caravans) kunnen helaas niet bij ons verblijven. 

Gasthonden dienen altijd aangelijnd te zijn, mogen geen overlast voor de andere gasten vormen en worden buiten de camping uitgelaten. 

Duurzaam kamperen: Gelieve er rekening mee te houden dat niet-ademende grondzeilenanti-worteldoek, of wegwerpplastic onder het ademende tenttapijt niet is toegestaan op de camping. I.v.m. de levensduur van het gras adviseren wij kampeerders om tenttapijt (met open gaatjes structuur) in plaats van grondzeil te gebruiken. Dat is heel comfortabel, laat lucht, vocht en regen door de open structuur weglopen, en maakt het gras niet kapot. Het gras kan zo weersnel herstellen voor de volgende kampeerder. Wij willen ons samen met onze gasten hard maken voor duurzaam kamperen. Als we om het milieu geven kan anno 2020 wegwerpplastic onder je tenttapijt écht niet de juiste oplossing zijn! Voor kampeerders met een tent geldt: een niet-ademend extra grondzeil (gebruikt voor het schoonhouden van de tent) is alleen ter grootte van de tent zelf geoorloofd. Evt. gebruikt wegwerpplastic kan niet bij ons worden achtergelaten.

Reserveringswoorwaarden; Reserveren van een kampeerplek gaat als volgt:

Als je de gewenste aankomst- en vertrekdatum naar ons doormailt, kunnen wij je laten weten of we in die periode een mooie plek hebben voor je. We sturen je dan de benodigde gegevens toe om een aanbetaling te doen. Door overboeking van € 25,- (Let op: o.v.v. BEIDE ACHTERNAMEN en de AANKOMSTDATUM ) maak je je reservering definitief, en houden wij een kampeerplek voor je vrij. Let op: dit zijn géén reserveringskosten, maar een kleine aanbetaling op het verblijf, bedoelt voor het bieden van zekerheid voor beide partijen. Als we t.z.t. met je afrekenen, wordt dit op het totaalbedrag in mindering gebracht. prijzen camping 2

In het hoogseizoen is het helaas niet meer mogelijk het verblijf ter plaatse te verlengen. Houd hier a.u.b. rekening mee bij de reserveringsaanvraag.

Bij annulering van het verblijf, kunnen wij de aanbetaling niet retourneren. Gelieve hier zelf evt. een annuleringsverzekering voor af te sluiten. Bij het afrekenen van je verblijf gaan wij altijd uit van de gereserveerde periode ook in geval van een onvoorzien korter verblijf dan gereserveerd. 

 

Komen jullie ook lekker vakantie vieren op Het Boerenhof? Héél hartelijk welkom! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we houden heel graag rekening met jullie komst! :)