Prijzen Camping 2018

Camping Prijzen Seizoen 2018 (grotendeels onveranderd sinds 2014!)

 Volwassene / 15+

€ 3,75 

 Kind (4-15)

€ 2,75 

 Puptentje (max. 2 personen)

€ 2,00 

 Tent max 4 pers <10m2

€ 3,00 

 Familietent  >10m2

€ 4,00 

 Caravan / vouwwagen

€ 4,00 

 Auto

€ 2,25 

 Camper

€ 5,00 

 Motor

€ 1,75 

 Huisdier

€ 1,00 

 Toeristenbelasting ()

€ 1,00 

 Stroomaansluiting (10 a)

€ 3,75 

 Was draaien incl. wasmiddel

€3,00 

 WIFI

gratis 

Een snelle indicatieprijs:

2 personen, auto, caravan, stroom, WIFI € 17,50.

2 personen, 2 kinderen tot 15, auto, caravan, stroom, WIFI € 23,-.

1 persoon, motor, puptentje, € 7,50 (ontbijt op het terras €4,50 pp)

Deze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

LET OP: In de maanden april, mei, juni en september geven wij een mooie korting op de overnachtingen op vertoon van een geldige ledenpas van de  SVR. De prijs voor 2 personen met kampeermiddel en stroom (excl. tax) is dan € 16,00.

Honden dienen altijd aangelijnd te zijn, mogen geen overlast voor de andere gasten vormen en worden in de natuur achter de camping uitgelaten. In de verhuurfaciliteiten zijn huisdieren (ook de onze!) niet toegestaan.

In de schoolvakantie adviseren we je om een staanplaats te reserveren, we willen graag teleurstellingen voorkomen.

 

Reserveringswoorwaarden:  Reserveren van een kampeerplek gaat als volgt:

Als je de gewenste aankomst- en vertrekdatum naar ons doormailt, kunnen wij je laten weten of we in die periode een mooie plek hebben voor je. We sturen je dan de benodigde gegevens toe om een aanbetaling te doen. Door overboeking van € 25,-  (graag o.v.v. BEIDE ACHTERNAMEN en de AANKOMSTDATUM !!) maak je je reservering definitief, en houden wij een kampeerplek voor je vrij. Let op: dit zijn géén reserveringskosten, maar een eerste aanbetaling op het verblijf, bedoelt voor het bieden van zekerheid voor beide partijen. Als we t.z.t. met je afrekenen, wordt dit op het totaalbedrag in mindering gebracht. 

Wel is het zo, dat we bij annulering van het verblijf, deze aanbetaling niet retourneren. Bij het afrekenen aan het eind van je verblijf gaan wij ook altijd uit van de gereserveerde periode! Ook in geval van een korter verblijf dan gereserveerd! Gelieve hier zelf evt. een annuleringsverzekering voor af te sluiten.

Ook lekker vakantie vieren op Het Boerenhof? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we houden heel graag rekening met je komst!