We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer verhuur

Hier geven wij onze mededorpsbewoners en Slowaakse of Hollandse kennissen gelegenheid hun huisje/vakantiehuis/chalet/appartement te huur te zetten. Omdat wij graag met ze samenwerken en de plaatselijke economie vooruit willen helpen. En natuurlijk omdat de omgeving hier zóóó prachtig is!  

Er is zelfs een directe buurman, (nou ja wat heet direct: het eerste huis vanaf de camping maar wel 300 m verder!) waar je op termijn het huis van zou kunnen huren, en dat geeft een ideale combinatie voor bepaalde vakantievierders: je hebt zowel de luxe en de privacy van een verblijf in een eigen huis, en dat kun je combineren met de luxe, je kinderen af en toe op de camping met anderen te laten spelen, zwemmen, of spelletjes doen. Als ouders kun je als je dat wilt, een uurtje de gezelligheid opzoeken, 's avonds een biertje komen drinken op het terras van de camping, aanschuiven bij het gezellige kampvuur, of meegaan op een interessant uitje dat door ons wordt georganiseerd....... Soort van extreem luxe kamperen.....is dat nu wat ze met glamping bedoelden ??    :)    Bij interesse, neem contact met ons op, dan bekijken wat er mogelijk is.

Op 45 minuten rijden van Brezno in prachtige omgeving: 

Bergchalet te huur op de berg Cisarsko, Utekac, hartje Slowakije. De voormalige (Nederlandse) eigenaren zijn goede vrienden van ons.

 meer verhuur_antoon_chalet

 

 

 

 

 

 

 

Prachtig en volleding ingericht 4-5 persoons traditioneel bergchalet, op werkelijk een unieke ligging midden in de natuur. Ideaal voor mensen die graag echt in de natuur verblijven. Het chalet is smaakvol en comfortabel ingericht, je zal je er zeker thuisvoelen. De nieuwe, vriendelijke, eigenaren spreken Engels en hebben 25 Ha grond, een eigen berg en bos zogezegd. Je kunt hiervan gaan meegenieten, je hebt uitzicht tot in Hongarije!

zie de website: www.cisarskoadventures.com 

meer verhuur_antoon_woonkamermeer verhuur_antoon_keuken

 

 

 

 

 

 

 

 

 .......................