We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer verhuur

Vanaf 2021 is het mogelijk om het zelfgebouwde tiny-house van onze zoon Jordi in de zomermaanden te huren .... 

Rustig gelegen knus houten minihuisje (6x4 meter) in back-to-basic sfeer, net buiten de camping, met fantastisch uitzicht vanaf een (in het voorjaar te bouwen) ruime veranda. Eigen kampvuurplek met outdoor-cooking-atributen om op open vuur te koken, mogelijkheid om in naastgelegen groentetuin te helpen/oogsten ... Als je wil mag je ook de verzorging van de dieren op je nemen, en zo het volle "leven-op-het-platteland" ervaren :)

jordi huisje

Het huisje is geschikt voor 2 personen, heeft behalve een gasfornuis ook een houtkachel/fornuis waar je ook op kan koken, een 200 liter vat watervoorraad (water zelf bijvullen van tijd tot tijd) en er is normaal stroom aanwezig. Redelijk groot keukenblok, waterkoker, 5 pits gasfornuis, koelkast. Buiten is er een eco-toilet dat je zou kunnen gebruiken. Douches en normale toiletten op de camping, op ca. 150 meter. 

Verhuur per volle week, van zat-zat.   Meer fotos volgen ....... in mei-juni :)  

op onze nieuwe website vind je meer informatie over dit charmante tiny house

Wil je reserveren of heb je een vraagNeem contact met ons op via het nieuwe contactformulier!