We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Caravan

Voor seizoen 2017 en 2018 zijn er veranderingen c.q. verbeteringen in de verhuur! Onderstaande fotos en tekst zijn slechts een INDRUK. Fotos van de constructam staan pas ter beschikking in juni 2018. Er zullen 2 leuke caravans te huur zijn, 2 persoons en 4 persoons. Laat je verrassen :) 

NIEUW in 2018: Retro-caravan type Constructam 4 persoons, met 2 maal 2 persoons bed (een ervan kan tot zitgelegenheid worden omgebouwd), houten overkapping, gezellige ruime veranda met buitenkeukentje en prachtig uitzicht. Tevens mogelijkheid om een stevige bijzettent mee te boeken. 

NIEUW: gezellige 2 persoons Kip-caravan met flink bed en ruime voortent. Deze is huishoudelijk wél voor 4 personen ingericht (bestek, borden, stoelen ect.) en door het bijhuren van een mooie bijzettent kun je verblijven met 4 personen. 

Bij beide caravans is het mogelijk (meerprijs) om een stevige 2 tot 3 persoons katoenen tent met vast kuipzeil bij te boeken (type De Waard Zilverplevier of De Waard Kleine Burgemeester). Deze zijn voorzien van 2 luchtbedden en onderlakens. 

TIP: In het laagseizoen kan je ook een LANG-weekend boeken (3 dagen, 2 nachten, van vrijdag 12.00 tot zondag 20.00 uur). LANG-weekend is alleen mogelijk in het laagseizoen!

---------------------------------------       INDRUK:       --------------------------------------------------------------------

Een 4 persoons tour-caravan met ruime luifel en houten vlonder/terras staat op een prachtig plekje voor je klaar! Een caravan huren is ideaal als je van kamperen houdt, maar niet graag met een caravan achter de auto wilt rijden. Op deze wijze is de reis zeker enkele uren korter, het benzineverbruik is lager (goed nieuws voor beurs en milieu) en je komt sneller en dus fitter op de plaats van bestemming!

caravan 1

Aan alles is gedacht, de caravan is kompleet “tot en met de wasknijpers“ ingericht.... je hoeft alleen je persoonlijke kleding en handdoeken maar in te pakken, en kunt gelijk vertrekken voor een heerlijke vakantie! Zoals je kunt zien op de foto ligt voor de caravan een ruime houten vlonder/terras voor een comfortabel verblijf.

caravan 2caravan 3

 

 

 

 

 

 

De caravan is voorzien van 2 zitjes, waarvan er 1 permanent als 2-persoons bed fungeert. Het 2e zitje bij de ingang, kan zowel als zitplaats voor 4 of als bed voor 2 personen fungeren. Verder zijn aanwezig: een 3-pits gasstel, koelkast met vriesvakje, verwarmingskacheltje; alle ramen zijn voorzien van combi-rolhorren (gaas en verduistering); van de grote luifel zijn de zijkanten uitritsbaar (zodat er een zonnedak overblijft). 

caravan 4 DSCN2312

De caravan is verder volledig uitgerust met o.a. campingservies, bestek, pannen, waterkoker, bezem, wasrek, e.d. Keukentextiel en dekbed/beddegoed voor het 2-persoonsbed is ook aanwezig. Gelieve zelf zorg te dragen voor slaapzakken/dekbedden en kussens voor de kids. Ook is het mogelijk dat we een 2 of 4 persoons tent bijplaatsen (meerprijs), zodat er ook „buiten“ geslapen kan worden. De tent is dan voorzien van kampeerluchtbedden met onderlaken. De verhuurperiode van de caravan is in de maanden juli en augustus in principe van zaterdag (15.00) tot zaterdag (10.00). 

caravan 5

  

 

 

 

  

In mei, juni en september hanteren we mooie laagseizoen-prijzen, en kun je ook per nacht boeken (minimaal 2 nachten). 

Prijzen