We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Back to basic

Verblijf in een Slowaakse CHATA.

Als je eens echt in de natuur, ouderwets wil verblijven, kun je via ons een Slowaakse chata, een traditionele houten huisje/hut in de natuur boeken voor een écht back to basic verblijf. Meestal is deze zónder stroom of stromend water, koken op een houtgestookt fornuis of op het kampvuur buiten, en een ouderwets toilet buiten, je weet wel, zo'n houten hutje met een hartje in de deur..... er is altijd een bronnetje in de buurt voor je watervoorziening, verlcihting op een gasfles of accu, en geweldig véééél natuur om je heen.......stel je de nachtelijke sterrenhemel daar eens voor!

back to_basic_vuur

Als je interesse hebt, neem dan op tijd contact met ons op, wellicht kunnen we dan iets voor je regelen. De eigenaren zijn Slowaken hier uit de omliggende dorpen, de Chata's liggen altijd alleen, met mooi uitzicht op de omgeving en midden in de natuur; in het bos, of in een weiland. 

Voor een indruk van een verblijf in een chata, zie het bericht met fotos op de boerenhofblog

 

Primitief kamperen voor jeugd- of scoutinggroepen

Speciaal voor groepen als bijv. scouting en/of andere jeugdgroepen die primitiever willen kamperen, hebben wij een groot weiland ter beschikking. Dit ligt apart van de camping, aan de andere kant van de straat. Stroom kan op aanvraag ter beschikking worden gesteld, op ca. 20/50m. is een watertappunt (kraanwater én waterput). Er staat een op hout gestookte boiler ter beschikking voor warm (douche)water en het graven van een hudo is geoorloofd. Zelf de tenten er omheen pionieren! Kampvuur geoorloofd. Gebruik van de campingbadkamers is in het hoogseizoen niet mogelijk, alleen in noodgevallen. Het is ook mogelijk om voor een deel van de kosten werk te verrichten op de camping of boerderij. Mail ons je plannen dan kunnen we je een passend voorstel doen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.