We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Informatie

De camping is geopend van 15 april tot 1 oktober. Je kunt verzekerd zijn van een ruime staanplaats.Deze zijn deels met en deels zonder schaduw. We houden geen speciale plek voor je vrij, maar je kan je kampeerplek, óók in het hoogseizoen, zélf uitkiezen al je aankomt. (wij streven ernaar om iedere gast uit 2 á 3 mogelijke kampeerplekken te laten kiezen). Er zijn voldoende stroompunten van 10 A. (eurostekker type E) De camping is ruim opgezet en heerlijk landelijk en rustig gelegen. Er is alle tijd voor persoonlijke aandacht, we vertellen je graag ons „ik vertrek“- verhaal bij het kampvuur, en we helpen actief mee aan de sfeer en gezelligheid op de camping. Je kunt zo wellicht ook kennismaken met onze Limburgse gastvrijheid........ Samen met de vele mogelijke uitjes, bezienswaardigheden, dagtrips en activiteiten op de camping een garantie voor een ontspannen en ouderwets gezellige vakantie!

(uit ons gastenboek):      „ Héérlijk kamperen, als bij goede vrienden in de boomgaard “.

Regelmatig maken we met degenen die dat leuk vinden Slowaakse Gulaš op het kampvuur, of er worden worstjes gebraden op de spiezen die je kunt lenen of kopen. De nieuwe keuken in de grote schuur is ideaal om (samen met je nieuwe buren?) een campingmaaltijd te bereiden.Tot slot nog een partijtje volleybal in de vroege avond, en dan heerlijk een uurtje op het terras of aan het kampvuur, om de sterke verhalen van de andere gasten te horen, en plannen te maken voor de dagtrip van morgen...........

Als je niet gebonden bent aan schoolvakanties, is het geweldig mooi om in de maanden mei, juni of september bij ons te komen genieten. Het is dan relatief rustig op de camping en je kan heerlijk van het Slowaakse natuurschoon op en rondom de camping genieten. Een ideale tijd om te wandelen, mountainbiken, relaxen, onthaasten ........ gewoon genieten van het Slowaakse landleven! Gezien het landklimaat zijn in deze maanden stabiele temperaturen te verwachten, die meestal iets warmer zijn dan in Nederland. In de avond koelt het dan wel lekker af. Ter informatie: Campers > 3500 kilo en dubbelasser-caravans kunnen vanaf het seizoen 2020 helaas niet meer bij ons verblijven. 

Een fotoindruk van de camping en de sfeer...........

camping info 1b

camping info 2a

camping info 3a

camping info 4a

camping info 5 NL

camping info 6a

camping info 7a

camping info 8a

camping info 9a

camping info 10 NL

camping info reserve 1

camping info 11a

camping info 12a

camping info 13a

camping info 14 NL

camping info 15b

camping info 16b

camping info 17 NL camping info 18a

camping info 19a camping info 20 NL

camping info 21

camping info 22 NL