This website uses cookies to make sure that you experience this website the best possible way. By continuing to browse this website, we expect that you agree to that.

SVR beurzen in 2019

Voor de achtste keer hebben we dit jaar op de gezellige SVR-beurzen onze camping gepresenteerd! De SVR-beurzen zijn altijd heel gezellig, lekker kneuterig. Tis een écht dagje uit, en ídeaal als het weer eens oer-hollands regent   :)  Dit jaar waren we op de beurzen in Groningen en Zwolle. Een prachtig tapijt (hoort eigenlijk op de vloer) van Vierka hebben we dit jaar meegenomen om de tafel een Slowaaks-landelijk en traditioneel tintje te geven. 

Ook dit jaar is er voor SVR-leden de mooie voorjaarsaanbieding bij ons op de camping: overnachting voor 2 personen met eigen kampeermiddel, stroom en wifi voor € 15,-. Deze prijs is al sinds 2016 niet verhoogd!  Kijk eens op www.svr.nl als je overweegt om lid te worden. 

publicaties beurs 2019

Archief Publicaties: KCK, Zoover, diversen

2016: Vermelding in de krant / Limburgs Dagblad

In verband met het 10 jarig bestaan van de camping is er een interview met het Limburgs Dagblad/Dagblad de Limburger geweest, en daarin is een mooi artikel verchenen. Klik hier om het te lezen.  Misschien is het dan ook wel leuk om eventjes terug te kijken naar het begin, een artikel dat 10 jaar geleden in diezelfde krant stond, toen wij op het punt stonden te emigreren .....dat was nog voor het digitale tijdperk, nog geen digitale cameras en facebook om ons te promoten.... :) ...... toch gelukt om een acceptabele versie als PDF te uploaden:  artikel maart 2006        

2015: Vermelding van het Rondje Slowakije in de KCK:

We hebben in de zomer van 2015 een echtpaar hier gehad dat voor de ANWB het Rondje Slowakije "kwam proberen". (Dit is onze samenwerking met nog 2 mooie campings, die Nederlandse eigenaren hebben). Zij hebben van hun ervaringen een mooi eigen verhaal gemaakt, dat geplaatst is in het oktobernummer van de KCK (kampeer en caravan kampioen) klik hier om het te lezen.

2015: Een prachtige score op booking.com, en wederom een Zoover-Award!

booking award 2015

 

 

 

 

 

 

We zijn heel blij dat we wéér de award van Zoover hebben gekregen, en dat ook dit jaar onze gasten tevreden waren en een heerlijke vakantie hebben genoten op onze camping. Zeer trots en blij verrast waren we toen de award van Booking.com in de bus lag. een 9,5!! Wat fijn! Deze reviews zijn met name voor een verblijf in de vakantiewoning of de boeren logeerkamer, gedurende het hele jaar. Vele internationale gasten die hun zomer of winter/skivakantie hier genoten, hebben deze reviews afgegeven. Allemaal heel hartelijk bedankt! 

2014 : Vermelding in het nieuwe boekje van de ANWB, CHARME-CAMPINGS ..... Zie hier de vermelding.

2013 en 2014 : Een Zoover-Award!

in 2012 was onze camping vermeld als "highly recommended" ............ het heeft een staartje gekregen, want we hebben in 2013 en 2014 de Zoover-Award binnengehaald; met een dikke 9,4 behaalden wij de 2e plaats. Daar zijn we bijzonder trots op, en heel blij mee. Hartelijk dank aan alle gasten die zich de moeite hebben genomen om hun ervaringen op onze camping op zoover door te geven Voeg jou mening ook toe!

2012: Vermelding in de domenicus-gids Slowakije

Zowel onze camping als ook onze samenwerking, het Rondje Slowakije is vermeld in deze prachtige en informatieve gids. Het ideale naslagwerk als je op vakantie naar Slowakije gaat! Het is geschreven door een Nederlandse Slowakije-kenner die hier 20 jaar heeft gewoond, en bevat dus vele mooie insiders-tips. Link.

home logo domenicus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012: Vermelding in KCK

We staan in de kampeer en caravan kampioen van de ANWB! In het artikel, dat "Vertrokken" heet, is een interview met ons gezin te lezen.  Vertrokken

 

Archief SVR-Beurzen

2015/2016/2017/2018: De SVR Beurzen waren ieder jaar weer erg leuk. Altijd ook weer gezellige momenten met de vele bekenden/gasten/vrienden die ons kwamen opzoeken, en natuurlijk hebben we veel, veel folders uitgedeeld aan nieuwe gasten. Dus we gaan gewoon door met het promoten van het mooie Slowakije en onze camping in het bijzonder, zodat vele oude en nieuwe gasten kunnen komen meegenieten van ons mooie plekje en het heerlijke landleven in hartje Slowakije ....... :)   kom je ook eens naar de beurs?

beurs 2015

2014: De SVR-beurzen van 2014 waren weer druk bezocht. Plaatsen waren Groningen, Apeldoorn en Gorinchem. Op de laatstgenoemde stond onze Mick samen met Antoon, een goede vriend en SK-kenner. De stand is dit 3e jaar uitgebreid met een rustiek "spandoek" voor op tafel, we hadden dit al vorig jaar, maar Dion heeft het nu in een prachtig houten frame gespannen. Dit heeft precies de maat van de gehuurde tafel en wordt met lijmklemmen vastgezet aan de achterkant. Dit geheel blijkt helemaal prima te zijn, de afronding van het geheel, ........... "niets meer aan doen" ...........en dat doen we dus vanaf 2014 ook niet meer :) 

publicaties beurs 2014 2

beurs 2014 1

2013: De eerste rolbanner bleek heel praktisch, dus voor dit jaar hebben we een tweede mooie rolbanner van onze camping laten maken. Welkom in Slowakije! Rechts op de foto. Het kleine bannertje voor aan de tafel met touwtjes en wasknijpers .... 

beurs 2013

2012: Foto van de stand in 2012, toen we voor het eerst op de SVR beurzen stonden.... (opbouwen van álleen de rechter wand duurde meer dan een uur, gezien deze geheel uit losse fotootjes bestond, die met speldjes op de plek moesten worden gezet .... TER PLEKKE ..... maar wel héél mooi, en we waren tevreden met het resultaat. Met dank aan Marco die ons een inklapbaar wandje wilde lenen en ons oma-buurvrouwtje van wie ik een zelfgeborduurd tafelkleed mocht lenen!

beurs januari 2012 61