This website uses cookies to make sure that you experience this website the best possible way. By continuing to browse this website, we expect that you agree to that.

Groepen

Prijzen voor groepenprijzen groepen 1

Als je met een caravan/camperclub of een fiets/wandelvereniging op vakantie komt, kunnen wij een volledig uitgewerkt programma voor jullie maken, met uitjes en wandelingen, op maat gemaakt naar jullie specifieke wensen. Wij kunnen als vertaler/begeleider met jullie mee op een dagtrip als dat nodig/gewenst is. Voor dit programma en voor de verblijfskosten op de camping kunnen we jullie met name in de maanden april, mei, en september een aantrekkelijke aanbieding doen.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Primitief kamperen

Voor (niet al te grote!) scoutinggroepen die gebruik willen maken van het weiland, gelden speciale tarieven, en dat alleen, omdat we scouting een warm hart toedragen. De prijs van je verblijf is o.a. afhankelijk van de duur van het verblijf, het aantal personen, gebruik van stroom en evt. verdere wensen. Er staat je een op hout gestookte boiler ter beschikking met douchekop, hudo is geoorloofd (zelf de tenten er omheen pionieren). Kampvuur geoorloofd. Er zijn diverse materialen die je van ons kan lenen/huren. Tegen meerprijs is gebruik van het campingsanitair in sommige periodes evt. mogelijk.

Het is ook mogelijk om voor een deel van de kosten werk te verrichten op de camping of boerderij. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. dan kunnen we je een passend voorstel doen.