This website uses cookies to make sure that you experience this website the best possible way. By continuing to browse this website, we expect that you agree to that.

Aanbiedingen / hulp gezocht

Hier vind je onze aanbiedingen, tips en eventuele vacatures/vrijwilligerswerk.

Kamperen in het laagseizoen met korting. Zie prijzen. 

Verblijf in de vakantiewoning in het laagseizoen tegen aantrekkelijke prijzen, zie verhuurmogelijkheden En huur van de 2e volle week mét 10% extra korting!  

Kom je kamperen in het laagseizoen (april, mei, juni, september)? We nemen in het voor- en naseizoen nóg ruimer de tijd voor onze gasten, wat dacht je bijvoorbeeld van de service/mogelijkheid om je naar het beginpunt van een meerdaagse wandeling te brengen? Na de huttentocht (deze kunnen we met je samenstellen, de Lage Tatra is hier ideaal voor) komen we je dan weer op het eindpunt ophalen. We kunnen diverse dingen met/voor je regelen, en in april, mei en september is het relatief rustig op de camping. Het is dan vaak al prachtig mooi weer (landklimaat!), een ideale tijd voor natuurgenieters en rustzoekers, met aangepaste overnachtingsprijzen. Reden te meer om dan eens zo'n heerlijk weekje (of 2) te komen genieten....

We kunnen ook een op maat gemaakt weekprogramma met boeren activiteiten voor jou en je club/groep/ familie/vrienden/kollegas samenstellen! In combinatie met de boeren logeerkamer kunnen we het hele jaar door een groep tot 10-12 personen huisvesten. In voor- en najaar kan dit aantal uitgebreid worden tot 15-17 personen. Ideaal voor een speciale gelegenheid!

Vrijwilligers gezocht!

Wij zoeken elk voor- en najaar enthousiaste vrijwilligers of vrijwilligersechtparen die kunnen meehelpen met alle voorkomende werkzaamheden op de boerderij en camping. Inmiddels zijn er enkele terugkerende helpers, maar hulp is altijd nog gezocht en van harte welkom in de maanden april/mei/juni en september/oktober. Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld onderhoud van de bloemen/kruiden/groentetuin, maai- en snoeiwerk, schapen verweiden, likeuren en jams maken, appelmoes, augurken, hooi binnenhalen, (technische) onderhoudsklusjes, electra, timmer- schuur- en verfwerk; We zoeken eigenlijk een stel extra handen die ons met ons dagelijkse werk mee kunnen helpen. Het werk passen we zo veel mogelijk aan aan ieders specifieke talenten...  Géén sanitair-poetswerk!  Als je met 2 personen (ieder) 3,5 uurtjes per dag meehelpt (meestal van 9 tot 1 met koffiepauze), is de staanplaats met 10A stroom, warme douches, Wifi én prachtig uitzicht gratis, het weekend is meestal vrij en we gaan op een uniek gezamenlijk Slowaaks uitje. Verblijf min. 2 weken, liever wat langer.... :)  Het is ook mogelijk dat slechts één helft van een echtpaar meehelpt. Je staat dan niet gratis maar tegen een kleine vergoeding. Er blijft veel tijd over om de geweldig mooie omgeving te gaan ontdekken.

Zo kun je heerlijk een tijdje het Slowaakse landleven met ons meebeleven en ervaren hoe het is om hier op deze unieke plek te wonen en te werken midden in de natuur ..........  

Uitproberen hoe zelfvoorzienend leven is? Voor jeugdige enthousiaste helpers, die eens een tijdje "er tussenuit willen" en graag een tijdje ongecompliceerd landelijk willen wonen, lekker werken in de buitenlucht ..... wij kunnen de hulp goed gebruiken, je leert hier veel over eenvoudig/basic leven, het zorgen voor dieren, de tuin, en zeker in het voorjaar kan je op deze manier goed proeven aan het Slowaakse landleven! In dat geval werk je zo`n 6,5 tot 7 uur per dag en is ook het weekend grotendeels vrij om de omgeving te gaan ontdekken. Je mag hiervoor gratis verblijven in onze vrijwilligerscaravan, die van al het nodige is voorzien...... Deze kan als nodig worden gedeeld met een andere vrijwilliger; er zijn 2 aparte bedden. Ook krijg je een vast bedrag per week om je boodschappen van te doen. Natuurlijk mag je ook met je eigen kampeermiddel bij ons verblijven. Zoals gezegd, ídeaal als je eens iets totaal anders wil, weg van het snelle, gehaaste en (vol)geplande bestaan in Nederland!  Want reken maar dat het leven hier langzamer en een stuk relaxter is! ...........Heerlijk dagelijks in de buitenlucht bezig zijn met de dieren en planten............en je bent weer helemaal jezelf!  neem contact met ons op, we horen graag iets van je!

Materialen gezocht! 

We zijn op zoek naar de volgende artikelen, wellicht heb jij ze niet meer nodig en wil je deze voor ons meebrengen: grote gekleurde doeken (dekbedhoezen, lakens, tafellakens, gordijnen?), resten boenwas/teakolie e.d. voor houten meubels, lege jampotten en kleine glazen flesjes (van bijv. koffiemelk. Graag vervoeren/bewaren ZONDER de deksel erop, deksels gewoon los erbij doen) oude velours overgordijnen, liefst van katoen. Mag in alle kleuren zijn. En als je wellicht nog goede dekbedhoezen overhebt, die voor jou de verkeerde maat/kleur zijn en er nog mooi uitzien? We houden ons hiervoor aanbevolen  #hergebruikgeefteengoedgevoel :)