This website uses cookies to make sure that you experience this website the best possible way. By continuing to browse this website, we expect that you agree to that.

Prijzen Camping 2021

Prijzen per nacht, aankomst vanaf 14.00 vertrek voor 12.00 uur. 

  Standaard kampeerplek

  (1 tot 2 personen, auto-kampeermiddel camper/busje)                      

 

   € 16,50      

  Kampeerplek buiten seizoen

  (vóór 12-6 en ná 12-9)

€ 15,00 

  1 persoon, moter/fiets, puptentje 

€ 10,00 

info algemeen kaart Boerenhof  

 

  Extra persoon > 2 jaar

€ 3,50  

  Extra tent

€ 3,00  

  Stroomaansluiting (10A)

€ 3,95  

  Huisdier

€ 1,00  

  Toeristenbelasting op buitenterrein camping (vanaf 2 jaar)

€ 0,40  

  Bezoekers > 2 jaar  (svp melden bij receptie)

€ 2,50  

  Was draaien incl. wasmiddel

€ 3,00  

  Gebruik van droger (op aanvraag)

€ 4,00  

  Verblijf na 12.00 uur op dag van vertrek 

   € 5,00      

 

We adviseren je om te reserveren voor een verblijf in de maanden juli en aug, én voor de weekends in juni en september. Dit om evt. teleurstellingen te voorkomen.

 

prijzen camping 1

GOED OM TE WETEN:

In het hoogseizoen is je kampeerplek vanaf 14.00 uur vrij voor je. Gelieve op de dag van vertrek uiterlijk om 12.00 uit te checken. (in overleg zijn uitzonderingen evt. mogelijk. Buiten het hoogseizoen is dit niet zo aan de orde, en kan je op de dag van vertrek later vertrekken, in overleg, zonder extra kosten)

Campers zwaarder dan 3500 kilo en dubbelassers (campers én caravans) kunnen helaas niet bij ons verblijven. Gasthonden dienen altijd aangelijnd te zijn, mogen geen overlast voor de andere gasten vormen en worden buiten de camping uitgelaten. 

DUURZAAM KAMPEREN:

Gelieve er rekening mee te houden dat niet-ademende grondzeilenanti-worteldoek, of wegwerpplastic onder het ademende tenttapijt niet is toegestaan op de camping. I.v.m. de levensduur van het gras adviseren wij kampeerders om rubber tenttapijt (met open gaatjes structuur) in plaats van grondzeil te gebruiken. Dat is heel comfortabel, laat lucht, vocht en regen door de open structuur weglopen, en maakt het gras niet kapot. Het gras kan zo weersnel herstellen voor de volgende kampeerder. Wij willen ons samen met onze gasten hard maken voor duurzaam kamperen. Als we om het milieu geven kan anno 2021 wegwerpplastic onder je tenttapijt écht niet de juiste oplossing zijn! Voor kampeerders met een tent geldt: een niet-ademend extra grondzeil (gebruikt voor het schoonhouden van de tent) is alleen ter grootte van de tent zelf geoorloofd. Evt. gebruikt wegwerpplastic kan niet bij ons worden achtergelaten.

 

Reserveringswoorwaarden - Reserveren van een kampeerplek gaat als volgt:

Reserveren graag via het nieuwe contactformulierWij hebben dan alle benodigde gegevens voor verwerking van je reservering.

COVID: We begrijpen dat je evt. je verblijf wil annuleren als het niet is toegestaan om naar Slowakije te reizen. Vandaar dat wij in 2021 niet werken met een aanbetaling, zodat je zonder beperkingen toch je zomervakantie al kan plannen.

prijzen camping 2

In het hoogseizoen is het helaas niet meer mogelijk het verblijf ter plaatse te verlengen. Houd hier a.u.b. rekening mee bij de reserveringsaanvraag. Tussen 20-7 en 20-8 nemen we alleen reserveringen aan voor een verblijf van minimaal 3 nachten.

Let op: Bij het afrekenen van je verblijf gaan wij altijd uit van de gereserveerde periode ook in geval van een onvoorzien korter verblijf dan gereserveerd. Gelieve hiervoor evt. een annuleringsverzekering af te sluiten.

Link naar onze reserveringsvoorwaarden 

Komen jullie ook lekker vakantie vieren op Het Boerenhof? De hangmat wacht al op jullie :) Héél hartelijk welkom! Reserveren of vragen stellen kan via deze link, we houden heel graag rekening met jullie komst! :)