We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

SVR beurzen in 2016

Beurzen 2016:

Het vijfde jaar alweer dat we op de gezellige SVR-beurzen onze camping promoten. De Beurzen waren wederom gezellig en succesvol. Er was dit jaar met name veel interesse voor kamperen in het voorjaar en de rondreis van Rondje Slowakije, de samenwerking met 2 andere campings met nederlandse eigenaar. We hebben de vele praktische vragen ruimschoots kunnen beantwoorden, en we zijn er dan ook zeker van, dat we vele gezichten in dit voorjaar of van de zomer zullen weerzien op de camping. Er waren natuurlijk ook weer de gezellige momenten (inmiddels traditie) dat oude gasten, velen inmiddels vrienden, ons vereerden met een kort bezoekje. HEEL LEUK! De beurzen waren in Groningen en Apeldoorn, en goed bezocht, met ca. 9500 bezoekers per beurs. Ook dit jaar is er voor SVR-leden de mooie voorjaarsaanbieding: overnachting voor 2 personen met eigen kampeermiddel, stroom, wifi en tax voor €15,-. Kijk eens op www.svr.nl als je overweegt om lid te worden.

beurs 2016 1

Archief: KCK, Zoover, diversen

2015: Vermelding van het Rondje Slowakije in de KCK:

We hebben in de zomer van 2015 een echtpaar hier gehad dat voor de ANWB het Rondje Slowakije "kwam proberen". (Dit is onze samenwerking met nog 2 mooie campings, die Nederlandse eigenaren hebben). Zij hebben van hun ervaringen een mooi eigen verhaal gemaakt, dat geplaatst is in het oktobernummer van de KCK (kampeer en caravan kampioen) Klik hier om het te lezen.

2015: Een prachtige score op booking.com, en wederom een Zoover-Award!

booking award 2015

 

 

 

 

 

 

We zijn heel blij dat we wéér de award van Zoover hebben gekregen, en dat ook dit jaar onze gasten tevreden waren en een heerlijke vakantie hebben genoten op onze camping. Zeer trots en blij verrast waren we toen de award van Booking.com in de bus lag. een 9,5!! Wat fijn! Deze reviews zijn met name voor een verblijf in de vakantiewoning of de boeren logeerkamer, gedurende het hele jaar. Vele internationale gasten die hun zomer of winter/skivakantie hier genoten, hebben deze reviews afgegeven. Allemaal hartelijk bedankt! 

2014: Wederom een Zoover-Award! 

Onze gasten hebben zich de moeite genomen om hun ervaringen op deze site in te vullen, en dat vinden wij natuurlijk bijzonder fijn! Hartelijk dank daarvoor! Heb jij ook iets te melden over onze camping? GRAAG! klik hier zoover-camping sedliacky dvor en voeg ook je reactie toe! Bedankt! 

2013: De eerste Zoover-Award!

Vorig jaar waren wij al highly recommended ............ het heeft een staartje gekregen, want we hebben in de Zoover-Award binnengehaald; met een dikke 9,4 behaalden wij de 2e plaats. Daar zijn we bijzonder trots op, en heel blij mee. Hartelijk dank aan alle gasten die zich de moeite hebben genomen om hun ervaringen op onze camping op zoover door te geven Voeg jou mening ook toe!

2012: Genomineerd als "highly recommended"!

Onze camping is in het voorjaar van 2012 door de vakantie-beoordelingen-site Zoover beoordeeld als "highly recommended". Een grote eer en daar zijn we dan ook trots op.

2012: vermelding in de domenicus-gids Slowakije

Zowel onze camping als ook het Rondje Slowkaije is vermeld in deze mooie gids. Het ideale naslagwerk als je op vakantie naar Slowakije gaat! Het is geschreven door een Nederlandse Slowakije-kenner die hier 20 jaar heeft gewoond, en bevat dus vele mooie insiders-tips. Link.

home logo domenicus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012: vermelding in KCK

We staan in de kampeer en caravan kampioen van de ANWB! In het artikel, dat "Vertrokken" heet, is een interview met ons gezin te lezen. 

Vertrokken, KCK april 2012

 

Archief SVR-Beurzen

2015: De SVR Beurzen waren wederom erg leuk. Er waren weer gezellige momenten met de vele bekenden/gasten die ons kwamen opzoeken, en natuurlijk hebben we veel veel folders uitgedeeld aan nieuwe gasten. De beurzen waren in Den Bosch (daar stond Mick met Antoon) in Vijfhuizen en Leeuwarden. 

beurs 2015

2014: De SVR-beurzen van 2014 waren weer druk bezocht. Plaatsen waren Groningen, Apeldoorn en Gorinchem. Op de laatstgenoemde stond onze Mick samen met Antoon, een goede vriend en SK-kenner. De stand is dit 3e jaar uitgebreid met een rustiek "spandoek" voor op tafel, we hadden dit al vorig jaar, maar Dion heeft het nu in een prachtig houten frame gespannen. Dit heeft precies de maat van de gehuurde tafel en wordt met lijmklemmen vastgezet aan de achterkant. 

publicaties beurs 2014 2

beurs 2014 1

2013: De eerste rolbanner bleek heel praktisch, dus voor dit jaar hebben we een tweede mooie rolbanner van onze camping laten maken. Welkom in Slowakije! Rechts op de foto. Het kleine bannertje voor aan de tafel met touwtjes en wasknijpers .... 

beurs 2013

2012: Foto van de stand in 2012, toen we voor het eerst op de SVR beurzen stonden.... (opbouwen van álleen de rechter wand duurde meer dan een uur, gezien deze geheel uit losse fotootjes bestond, die met speldjes op de plek moesten worden gezet .... TER PLEKKE ..... maar wel héél mooi, en we waren tevreden met het resultaat. Met dank aan Marco die ons dit inklapbaar wandje wilde lenen!

beurs januari 2012 61