We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Prijzen Verhuur 2019

De huurperiode van alle verhuurfaciliteiten loopt in het hoogseizoen (= juli en augustus) van zaterdag 15.00 uur tot zaterdag 10.00 uur. Alleen de boeren logeerkamer kan in het hoogseizoen per nacht worden geboekt (aankomst na 15.00 uur vertrek voor 10.00 uur).

Let op: Alle huurprijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Deze is voor de inpandige verhuur (vakantiewoning en kamer) € 1,- p.p/p.n. en voor de buiten-verhuur op de camping € 0,40 p.p./p.n. De toeristenbelasting wordt ter plekke met je afgerekend.

In het laagseizoen is ook een korter verblijf of (lang) weekend mogelijk, zie beneden. 

Vakantiewoning, het gehele jaar te huur:

Prijs hoogseizoen per week:

€ 450,- tot 4 personen (Standaard 1 slaapkamer + sofa. Extra slaapkamer + € 50,-)  

€ 555,- tot 6 personen (2 slaapkamers + sofa)

Ideaal als je geen echte kampeerder bent, maar wel wil genieten van de sfeer en kontakten op de camping. Ervaar de gezelligheid op het terras of bij het kampvuur en de kids hebben buiten veel ruimte en kunnen vakantievriendjes maken! Luxe kamperen noemen we dat .... Graag de woning "stofzuig-schoon" en zonder afwas (dus met leeg aanrecht) achterlaten.

Prijs laagseizoen per week:

€ 355,- per week tot 2 personen (extra slaapkamer + € 45,-)
€ 405,- per week tot 4 personen (extra slaapkamer + € 45,-)
€ 500,- per week tot 6 personen         2e aaneengesloten week in laagseizoen 10% extra korting! 

Prijs laagseizoen per nacht:

€ 49,- per nacht tot 2 personen 
€ 56,- per nacht tot 4 personen
€ 67,- per nacht tot 6 personen (of 2-4 personen die 2 slaapkamers willen huren).

Verblijf minimaal 2 nachten. Aankomst in laagseizoen in principe vanaf 15.00 vertrek uiterlijk 10.00 uur tenzij anders overeengekoemn.

Prijzen voor de kerstvakantie, nieuwjaar en rondom pasen op aanvraag (minimaal verblijf 3 nachten).

Handdoekenpakket € 3,50 per persoon (2 handdoeken en washandje). 

Voor informatie en/of beschikbaarheid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Boeren logeerkamer "B&B", het gehele jaar te huur: 

Prijzen zomerseizoen, 15 mei t/m 15 september:

€ 25,- per nacht tot 2 personen 
€ 37,- per nacht tot 4 personen

Prijzen winterseizoen, 16 september t/m 14 mei:

€ 31,- per nacht tot 2 personen 
€ 47,- per nacht tot 4 personen

Prijzen zijn zonder ontbijt. Prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van 2 nachten of meer. Toeslag voor 1 overnachting resp. + € 10,-/ € 15,-. Handdoekenpakket is mogelijk voor € 3,50 per persoon (2 handdoeken en washandje) Bij verhuur vanaf  4 dagen is de normale vooruitbetaling vereist, zie beneden. De naastgelegen keuken en de badkamer worden van 15 april tot 1 oktober gedeeld met andere (camping)gasten. In de winter heb je deze privé ter beschikking. Winterprijzen zijn inclusief stookhout. 

Voor informatie en/of beschikbaarheid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Caravans voor 2 of 4 personen, te huur van 1 mei tot 1 oktober:

Constructam: Retro-achtige caravan geschikt voor 1-4 personen (2 maal  2 persoons bed), prijs in hoogseizoen € 375,- per week. Laagseizoen  € 325,- per week of € 47,- per nacht (minimaal 2 nachten). Mogelijkheid van bijhuren stevige bijzettent voor de kids, zie verderop.

TIP: In het laagseizoen bieden we een LANG-weekend aan voor € 100,- (3 dagen, 2 nachten, van vrijdag 12.00 tot zondagavond 20.00 uur). LANG-weekend is alleen mogelijk in het laagseizoen!  

Kip-caravan: 2 persoons caravan met flinke voortent, prijs in hoogseizoen €295,- per week. Laagseizoen  € 255,- per week of € 37- per nacht (minimaal 2 nachten). Deze caravan is wel ingericht voor 4 personen qua bestek/borden/stoelen e.d. en het is mogelijk een stevige bijzettent te huren voor de kids (zie verderop).

TIP: In het laagseizoen bieden we een LANG-weekend aan voor € 84,- (3 dagen, 2 nachten, van vrijdag 12.00 tot zondagavond 20.00 uur). LANG-weekend is alleen mogelijk in het laagseizoen!  

Caravans graag bezemschoon achterlaten. Bij beide caravans is het mogelijk om een stevige 2/3 persoons katoenen tent (De Waard Zilverplevier of De Waard Kleine Burgemeester, beide met vast kuipzeil) bij te plaatsen. Bijzettent incl. 2 luchtbedden en onderlakens (kussen en slaapzak svp zelf meebrengen) € 60,- per week. Een zelf meegebrachte tent bijzetten kan tegen het normale campingtarief (€ 14,- of € 21,- per week).

Voor informatie en/of beschikbaarheid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Piramidetent Joško of Janko voor 4 personen, te huur per week van 29 juni tot 31 augustus: 

Prijs hoogseizoen € 340,- per week. Bij beide tenten is het mogelijk om een extra puptentje bij te plaatsen. Bijzettentje 1/2 persoons incl. luchtbedden en onderlakens (kussen en slaapzak svp zelf meebrengen) € 35,- per week. Een zelf meegebrachte tent bijzetten kan tegen het normale campingtarief (€ 14,- of € 21,- per week). Tenten graag bezemschoon achterlaten.

Voor informatie en/of beschikbaarheid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reserveringswoorwaarden:  Reserveren van een verhuurobject gaat als volgt:

Gelieve ons te Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de gewenste data nog vrij zijn. We sturen je dan alle benodigde betaalgegevens toe. Je boeking is definitief door een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Het tweede deel, inclusief een borg van € 50,- graag voldoen uiterlijk 2 weken voor aankomst. De borg wordt na vertrek via de bank geretourneerd (indien na schoonmaak alles in orde is). Evt. schade dient gemeld te worden voordat je vertrekt, en zal verrekend worden met deze borg. De huurder is aansprakelijk voor schade toegebracht aan de huurfaciliteit, inrichting/inboedel of inventaris. 

Huurprijzen zijn exclusief de gemeentelijke toeristenbelasting! Deze dien je ter plekke te voldoen. Roken en huisdieren (ook de onze!) zijn niet toegestaan in onze verhuurfaciliteiten.

Let op: De aanbetaling kan bij een annulering helaas niet worden geretourneerd. Gelieve hiervoor zelf evt. een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Voor het reserveren van een kampeerplek, zie prijzen camping