We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Tent JOŠKO of JANKO

Heerlijk! Verblijven in een van de prachtige en volledig ingerichte piramidetenten Joško of Janko.

Deze ruime tenten staat van 1 juni tot 1 september voor je klaar, ieder op een rustig eigen plekje, met genoeg privacy en geweldig mooi, vrij uitzicht over de groene heuvels achter de camping. 

Voor beide tenten geldt: Stevige stormvaste katoenen piramide-tent, geschikt voor 4 personen en voorzien van een vast kuipzeil en een schaduw-tarp. Een stressloze en comfortabele manier om het échte kampeer-gevoel te beleven, zonder de tent zelf op te hoeven zetten. Geen gedoe met scheerlijnen en haringen, en je kunt zonder aanhanger aanrijden. (Dit heeft vele voordelen: de reis is zeker enkele uren korter, waardoor je fitter aankomt, en het benzineverbruik is lager, dat is goed nieuws voor je beurs en het milieu.) Je hoeft alleen je eigen spulletjes maar in te pakken, en kunt gelijk vertrekken, op weg naar een (h)eerlijke comfortabele (milieuvriendelijke!) boeren kampeerervaring.

tent 1 juni 2012 2 26

tent 3 juli 2011 025a

tent 2 juni 2012 2 11

tent 4 DSCN2032

tent 5 CAM00742

 

 

 

 

 

 

  

Beide tenten zijn voorzien van verlichting op stroom, 3-pits gastoestel, koelbox met koelelementen, 4 matrassen met onderlakens op lattenbodems, 2 kussens. Gelieve zelf zorg te dragen voor slaapzakken/dekbedden voor alle personen en kussens voor de kids. Joško en Janko zijn verder van alle basiskampeergemakken voorzien, voor 4 personen. De verhuurperiode van de tenten is in de maanden juli en augustus van zaterdag (15.00) tot zaterdag (10.00). 

Ook is het mogelijk dat we een 2 of 4 persoons tent bijplaatsen (meerprijs), zodat de kids apart kunnen slapen. Deze tent is dan voorzien van kampeerluchtbedden met onderlaken.

Zelf meenemen: keukentextiel, slaapzakken voor iedereen, kussens voor de kinderen, zaklamp en persoonlijke kleding/handdoeken. Als nodig is het mogelijk om dekbedden, kussens en handdoeken bij ons te huren.

Prijzen

Zie je het al helemaal voor je? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.