Diese Webseite verwendet cookies damit du diese Webseite optimal erlebst. Durch weitere Benutzung der Webseite, gehen wir davon aus das du damit einverstanden bisst. 

Prijzen Camping 2019

 

  Personen 12+

€ 3,75 

  Personen 4 t/m 11

  Kinderen tot 3,99 jaar gratis

€ 2,75 

  Puptentje (max. 2 personen)

€ 2,00 

  Tent (max. 4 pers) <10m2

€ 3,00 

  Familietent (> 4 pers. of >10m2)

€ 4,00 

  Caravan / Vouwwagen

€ 4,00 

  Auto

€ 2,25 

  Camper

€ 5,50 

  Motor

€ 1,75 

  Huisdier

€ 1,00 

  Toeristenbelasting camping

€ 0,40 

  Stroomaansluiting (10A)

€ 3,75 

  Was draaien incl. wasmiddel

€ 3,00 

  WIFI

 gratis 

Een snelle indicatieprijs (prijs per nacht):

2 personen, auto, caravan, stroom, WIFI € 17,50.

2 personen, camper, WIFI € 13,80 (+ stroom € 16,75)

2 personen, 2 kinderen onder 11, auto, caravan of familietent, WIFI € 19,25  (+ stroom € 23,-).

1 persoon, motor, puptentje, € 7,50 (eenvoudig ontbijt op het terras op bestelling € 4,50 pp)

Deze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

In de maanden april, mei, juni en september geven wij een mooie korting op de overnachtingen op vertoon van een geldige ledenpas van SVR. Verblijf voor 2 personen met kampeermiddel en stroom (excl. tax) kost dan € 15,00 per nacht bij een verblijf van minimaal 4 nachten.

Honden dienen altijd aangelijnd te zijn, mogen geen overlast voor de andere gasten vormen en worden in de natuur achter de camping uitgelaten. In de verhuurfaciliteiten zijn huisdieren (ook de onze!) niet toegestaan.

We adviseren je om voor de grote vakantie/schoolvakantie tijdig een staanplaats te reserveren, dit om evt. teleurstellingen te voorkomen.

Reserveringswoorwaarden:  Reserveren van een kampeerplek gaat als volgt:

Als je de gewenste aankomst- en vertrekdatum naar ons doormailt, kunnen wij je laten weten of we in die periode een mooie plek hebben voor je. We sturen je dan de benodigde gegevens toe om een aanbetaling te doen. Door overboeking van € 25,-  (Let op: o.v.v. BEIDE ACHTERNAMEN en de AANKOMSTDATUM !!) maak je je reservering definitief, en houden wij een kampeerplek voor je vrij. Let op: dit zijn géén reserveringskosten, maar een eerste aanbetaling op het verblijf, bedoelt voor het bieden van zekerheid voor beide partijen. Als we t.z.t. met je afrekenen, wordt dit op het totaalbedrag in mindering gebracht. 

Wel is het zo, dat we bij annulering van het verblijf, deze aanbetaling niet retourneren. Bij het afrekenen van je verblijf gaan wij altijd uit van de gereserveerde periode! Ook in geval van een eventueel korter verblijf dan gereserveerd! Gelieve hier zelf evt. een annuleringsverzekering voor af te sluiten.

Komen jullie ook lekker vakantie vieren op Het Boerenhof? Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!, we houden heel graag rekening met je/jullie komst!